skip navigation


Hout & Jobs - Recruitment

HOUT & JOBS

Per 15 januari 2018 werden de Timber training Center recruitment activiteiten ondergebracht in een NIEUWE organisatie HOUT & JOBS.

Bezoek onze nieuwe website WWW.HOUTJOBS.COM

HOUT & JOBS - Missie

Op zoek gaan, begeleiden en opleiden van kandidaten op de arbeidsmarkt met een potentieel binnen de houtsector.

Op basis van bestaande, verworven of potentiële competenties, kandidaten uit de arbeidsmarkt begeleiden naar de houtsector.

Hot & Jobs focust zich op de strategische, logistieke en leidinggevende banen binnen de bedrijven waarvoor specifieke product- en sectorkennis nodig is.

HOUT & JOBS - Voordeel voor u als werkgever:

Door zijn specifiek sectorkennis kan Hout & Jobs een à la carte oplossing bieden voor de zoektocht naar gekwalificeerd personeel en bovendien mogelijkheden bieden tot een variëteit aan gespecialiseerde opleidingen voor de kandidaten.

Deze persoonlijke all-in service laat u toe op een flexibele en professionele manier de wisseling binnen uw personeelscontingent perfect op te vangen.

HOUT & JOBS - Voordelen voor de werknemer:

Door onze specifieke sectorervaring en ons uitgebreid netwerk, zijn we in staat om kandidaten te begeleiden in het specifieke jobaanbod naar een uitdagende en sterk gespecialiseerde baan.

Door onze intensieve contacten met de werkgevers, kunnen we de kandidaten een zeer flexibele en persoonlijke service bieden.

BEKIJK ONZE VACATURES

OP ZOEK NAAR EEN WERKNEMER MET EEN HART VAN HOUT ? MEER INFOWil u op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul dan hier uw gegevens in en klik op "inschrijven".

Uitschrijven of profiel aanpassen? Klik hier.